• Oznam rodičom žiakov

          • Oznamujeme rodičom a zákonným zástupcom žiakov, že na začiatku šk. roka 2021/2022 umožňuje MŠ VVaŠ dobrovoľné testovanie žiakov,

            ktoré si môžete objednať cez modul Prihlasovanie v Edupage, kde máte možnosť prihlásiť sa, že máte záujem o domáce samotesty.

            Tieto testy sú pre žiakov zdarma. Testy si bude potrebné prevziať osobne. Termín bude oznámený neskôr.

            Záujem o sadu AG testov je potrebné potvrdiť do 25.8. 2021 do 14,00.

            Rodičia prvákov, alebo tí, ktorí nemajú možnosť objednať si testy cez Edupage, môžu si záujem o testy nahlásiť emailom na skola@zsmalalehota.edu.sk, prípadne telefonicky tr. pani učiteľke.

             

            Modul Prihlasovanie nájdete na mobilnom zariadení na domácej obrazovke v aplikácii Edupage, na PC cez Úvod a tu nájdete modul Prihlasovanie, alebo v časti komunikácia.

          • Oznam ŠJ

          • Vážení rodičia, od 01. augusta 2021 nadobudla platnosť zmena zákona č. 544/2010 Z.z. o dotáciách v pôsobnosti ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR. To znamená, že od 1.septembra 2021 sa rušia obedy zadarmo pre predškolákov, žiakov I. a II. stupňa. Dotácia 1,30 € bude poskytnutá už len pre deti v hmotnej núdzi alebo pre deti, ktorých príjem domácností je najviac vo výške životného minima, ktoré si plnia povinnú školskú dochádzku.

            Na priznanie dotácie na stravu pre sociálne znevýhodnené deti je potrebné doručiť potvrdenie o poberaní dávok hmotnej núdzi alebo prepočítanie príjmu pre priznanie životného minima na obecný úrad Malá Lehota do 9. augusta 2021.